idasiirtola

13:25

Kategori: MIN VARDAG

Ska lägga mig och försöka vila nu så jag orkar med hela kvällen! Efter det ska jag med mami till affären för att handla lite gott till kvällen! Sen lär jag börja fixa mig, duscha, trippla håret och dra på mig min klänning! Kram på er och hoppas ni får ett riktigt rolig och mysigt nyår! Kram :)

13:07

Kategori: ÖVRIGT

Hur snygga är dom inte? Är inte lite avis. Har suttit och kollat på lite klipp från Victorias secret show 2010. Det här är min favorit. Så fint när Akon sjunger sin låt Angel och då kommer dom flesta in med änglavingar! Jag får rysningar.

00:47

Kategori: MIN VARDAG

Imorgon väntar pulkaåkning med tjejerna! Klockan står därför på 08:30. Ska lägga mig nu! Kramis
Föresten: Färgade håret, det blev rött. Fast jag köpte två bruna färger. Kramis igeeen

16:58

Kategori: MIN VARDAG

Ska försöka få ihop ett inlägg här också! Har besökt stan idag och köpt en klocka och ett par örhängen till imorgon. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, håller nog på att bli lite sjuk. Mamma och pappa tror även att jag har en inflammation i min arm! Icke skönt vill jag lova er. Kan knappt skratta för då gör det ont! Kanske slänger i lite färg i håret snart. Vi får se. Kram

16:56

Kategori: OUTFIT

Har införskaffat mig mina första träskor (sommarskor) jag älskar dom! Känns dock som att alla kommer ha dom.
Finfina! - föresten. Ni ska vet hur mycket jag letade efter likadana skor i somras. Hittade ALDRIG några i min storlek. Så äntligen säger jag bara!

22:40

Kategori: MITT HJÄRTA

Kan man vara nykär fast man har varit tillsammans i tre år och tre månader? Jag tror att jag är det! Vill ha Petrus närhet och pussar hela tiden. Jag skickar gulliga fjant sms och tycker det är lite pirrigt. Det är så härligt! Han är så fin och så snäll. Jag har verkligen världens bästa pojkvän!

17:26

Kategori: MIN VARDAG

Tänkte slänga in ett inlägg så ni vet att jag lever! Ikväll ska jag på julmys hemma hos Lina med brudarna. Idag har jag haft en hel dag med bara shopping i Uppsala med Moa, Elin, mamma och Wictoria. Mycket trevligt! Nu har mamma och pappa beställt pizza så vi ska proppa i oss det! Kram på er :) Föresten jag har lov, vi får se när vi hörs. Det kommer vara lite sämre uppdatering nu underlovet. Har inte tid att sitta vid datan. Kram
Två bilder från julafton. Första: Hemma hos mormor och morfar. Andra: Hos Maja och Johannes!! '

12:35

Kategori: MIN VARDAG

Min julafton är upplagd så att vi först är här hos mormor och morfar där släkten på mammas sida kommer. Alltså hennes bror och hans barn Emilia och Filippa, vi äter julbord och sen delas julklapparna ut. Mot kvällskvisten beger vi oss hem mot byn igen och hem till släkten på pappas sida hans bror och hans barn Maja och Johannes+farmor och farfar!! Jag hoppas att den här julen blir lika bra som alla andra har varit. Kram

11:02

Kategori: MIN VARDAG


Bild: Google.

God Jul! Ha en bra julafton och se till att äta mycket kötbullar!! Kram

21:40

Kategori: ÖVRIGT

Har fått en julklapp av mamma och pappa för att "värma upp lite" inför morgondagen! Svart korsring från Style by Tyra! Jag som älskar ringar, ska jag vara helt ärlig så blev jag överlycklig. Har inte förväntat mig en enda julklapp av dom!! :)

21:06

Kategori: MIN VARDAG

Spelar bingo förfullt, men det går inge vidare. Har ätit så jag spricker.. Knäck, kola, skinkmacka,thaimat, skumtomtar, chokladask. Shit pomfritt, lär verkligen vila lite nu. Har haft liten glöggprovning här också. Bland annat: kanel, äpple, svartvinbär! Jaja, nu ska jag bege mig mot soffan igen. Kram

15:33

Kategori: OUTFIT



Min nyårsoutfit + Smycken och håret i någon snygg frilla! Jag tror det kan bli bra :)

14:21

Kategori: MIN VARDAG


Hej! Sitter hemma hos mormor och morfar nu.. Ska sova här inatt en tradition som vi har. Idag på dagen börjar vi alltid med morgondagens mat och julgodis. Som alltid på kvällen blir det uppesittarkväll med bingolotto, brukar faktiskt vara riktigt trevligt! Imorgon är det "The big day" och jag längtar, jag vet inte riktigt varför. Men det är så mysigt! Kram på er så hörs vi senare :)

11:31

Kategori: MIN VARDAG

Precis hemkommen.. Har varit på Rotskärs julavslutning! Trevligt att träffa alla lärare och se alla "talanger".
Vi får se vad dagen kommer att bjuda på, hade egentligen planer för dagen. Men det sprack. Ska värma två bullar nu och ta lite mjölk! Muuuums.

21:49

Kategori: OUTFIT


Ett par röda leggings skulle sitta fint i min garderob, helst några "skinn-aktiga"
Tror tomten har fullt upp och tyvärr kanske det är lite sent att önska sig något nu. Men hindrar mig? Vi får se.. Är rätt sugen!!

19:49

Kategori: MIN VARDAG

Var riktigt trevligt i stan med Lina och Wictoria! Har hunnit suttit och fikat/pratat i fyra timmar. Lätt längsta tiden jag har suttit på ett café.. Hehe! Nu är jag hemma, ska kolla på ung och bortskämd efter det ska jag kolla på morden i Sandhamn. Även fast jag inte tyckte det var så bra. Maria Wern är dubbelt så bra!! Kram på er :)

20:00

Kategori: MIN VARDAG

Kollade på Knight and day, den var verkligen super grym! Nu sitter vi och väntar in ung och bortskämd. Efter det väntar ännu mer tv-tittande. Morden i Sandhamn som börjar idag, nice! Kram på er sålänge!! :)

15:14

Kategori: MIN VARDAG

Henrik är här nu och vi har nyss käkat mat, håller på att ladda hem två filmer också. Båda verkar riktigt bra!! Men vi får se :) Mamma är på affären så hoppas att hon köper hem något smaskigt!!

13:35

Kategori: MIN VARDAG

Är trött som sjutton. Petrus råkade försova sig en timme idag och jag var trött som en padda så jag märkte inte ens när klockan ringde! Sov till tolv idag, behövdes verkligen.. Fan vad det snöar ute. Ska stanna inne hela dagen. Kram

19:33

Kategori: MIN VARDAG

Henrik kom hit en sväng och kollade på handbollen, synd att dom förlora men härligt med silver!! Hihi, nu är Petrus här och vi förbereder oss inför Filip och Fredrik eftersom min klasskompis kakan's typ blablabla (kommer inte ihåg) är med. Ha en mysig söndag alla!! Och ha det så kul i skolan.. Hehe medans jag sover!

15:00

Kategori: MIN VARDAG

Grattis världens bästa!!
Förlåt för super dålig uppdatering men det är lov nu så jag kan skylla på det! I helgen har jag varit på party hos Jeff och igår Party hos Wictoria ingen dålig start på lovet!! Har precis kommit hem från Petrus. Nu ska jag träna lite sen hoppa in i duschen, eller kanske ett bad? Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Julafton börjar krypa sig närmare också, kan knappt bärga mig! Ska bli så mysigt, även fast jag inte kommer få så mycket paket i år, eftersom jag ska till Thailand med mina kusiner i vår får jag den resan i julklapp! Men jag trivs ändå :)

16:58

Kategori: MIN VARDAG


Haha, börjar tro att Henrik har glömt mig. Han slutar ju fyra och han har inte hört av sig än!! Damn, ikväll blir nog en lagomt bra kväll ändå. Ska träffa Wictoria och Martina och sedan vidare mot Jeff's place för eventuellt lite party. Inget jag är vidare taggad för dock!

13:58

Kategori: MIN VARDAG


Ida- 10 år hehe gulligtjej
Precis hemkommen efter en sväng till Valbo. Ska hoppa ner i solarumiet nu och drömma mig bort till värmen. Det får väl duga sålänge. Ikväll får vi se vad som händer, har helt enkelt blivit lite ändrade planer. Jätte tråkigt!!

10:23

Kategori: MIN VARDAG

Är hos mormor vi ska till Valbo alldeles strax. Henrik jobbar på samma gata som mormor och morfar så han var nyss förbi en sväng. Ska troligtvis åka bil med honom hem senare också! Kram

10:23

Kategori: MIN VARDAG

Är hos mormor vi ska till Valbo alldeles strax. Henrik jobbar på samma gata som mormor och morfar så han var nyss förbi en sväng. Ska troligtvis åka bil med honom hem senare också! Kram

10:23

Kategori: MIN VARDAG

Är hos mormor vi ska till Valbo alldeles strax. Henrik jobbar på samma gata som mormor och morfar så han var nyss förbi en sväng. Ska troligtvis åka bil med honom hem senare också! Kram

18:16

Kategori: MIN VARDAG

Idag har jag faktiskt fått jullov och det känns toppen! Är hemma hos Petrus nu. Sitter vid hans data medan han pluggar. Han har lurat i mig att jag ska testa spela WOW så hehe, ska väl försöka med det. Kram!

22:15

Kategori: ÖVRIGT

Åh jag är så himla sugen på att blogga om något kul, något ni skulle tycka va intressant. Jag blir glad när jag får "blogga av mig" Har ni några tips på vad jag ska blogga om? Skulle vilja börja blogga om något helt nytt. Kom gärna med förslag!!! Kram

20:25

Kategori: MIN VARDAG

Hemma nu! Henrik kommer förbi vilken minut som helst då ska vi kolla på Maria Wern. Ikväll ska jag stanna uppe lite längre eftersom jag har sovmorgon till tjugo i tolv imorgon! Imorgon ska vi ha julmys med klassen och sedan julavslutning.. För imorgon börjar mitt jullov!! Skönt.

15:31

Kategori: MIN VARDAG

Hej har precis kommit upp ur badet!! Har varit i pulka backen idag.. Fast blev mest fika. Var bara där i en timme sen åkte jag hem! Ikväll ska jag hem till mormor och morfar eftersom dom har kommit hem från Dubai. Kram :)

19:31

Kategori: MIN VARDAG

Sitter och kollar på handboll med Petrus och pappa. Petrus och jag vaknade nyss efter ungefär en och en halv timmes vila. Imorgon är det pulkaåkning och mys i Hemlingby med tjejerna i klassen kommer bli askalas! Ska alldeles strax gå upp i förrådet och ta fram mina täckbyxor och senare en promenad fram till preem för att köpa en god macka!! Kram :)

09:43

Kategori: MIN VARDAG

Har precis varit på en föreläsning nu på morgonen.. Vilket jag nästan hatar mest i världen. Tidig morgon+ ointressanta föreläsningar= man somnar. Men idag var det faktiskt en intressant föreläsning en mamma som berättade om sin sons knarkmissbruk. Den mest intressanta föreläsningen jag vart på faktiskt! Nu ska våran sjuksyster prata om stress. Vi hörs senare!

21:30

Kategori: ÖVRIGT

Vi jobbade ju med ämnet sömn idag på lektion.. Vi fick faktiskt en riktigt rolig "läxa" vi ska under två veckor skriva upp hur länge vi har sovit under natten, hur många gånger vi vaknade osv!! Skit spännande. Mamma sa att det var inte så svårt för mig eftersom jag somnar runt halv elva varje vardag. Hehe vi får se hur det går ikväll! Kram på er :)

19:25

Kategori: MIN VARDAG

Har nyss varit på lucia i kyrkan super mysigt, nu ligger jag och Henrik i soffan och väntar på att Ph ska börja efter det blir det ung och bortskämd. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ringa Petrus i alla fall. Jag har världens bästa och mysigaste pojkvän! Helt underbar :)

14:18

Kategori: MIN VARDAG

Slutar snart, har haft en hel lektion med bara "sömn". Sjukt intressant faktiskt!! När jag kommer hem ska jag vara med Henrik, vi får se vad vi hittar på!! Kraaaaaaaaaaaaamis
Just ja, igår klädde vi julgranen. Pappa, mamma, Moa, Petrus och jag! Massa julkänsla :)

09:39

Kategori: MIN VARDAG

Hej sitter i skolan och har nyss haft drama. Riktigt tråkigt faktiskt. Vi slutar halv fyra idag vilket inte känns så jätte bra. Jag hör av mig senare!

16:42

Kategori: MIN VARDAG

Kom precis hem efter lite julhandling och en promenad med Henrik. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig. Kramis :)

16:58

Kategori: MIN VARDAG

Hörniiii, visst är den julig nu? Fin va? Tack så jätte mycket Olivia. Nu får ni gå in och läsa hennes blogg!! Klicka häääär.
Snart kommer tjejerna från Sandviken, Wictoria är redan här och vi har fixat lite efterrätt. Kram :)

13:17

Kategori: MIN VARDAG

Alldeles strax kommer Henrik och plockar upp mig då ska vi bege oss till Rotskär för att kolla på damlaget som har match idag! Vid tre-fyra tiden kommer Wictoria, då ska vi börja fixa lite här hemma! Kram

11:09

Kategori: MIN VARDAG

Godmorgon, är uppe med tuppen känns det som. Några tjejer från klassen kommer hit ikväll, vi ska käka lite och bara ha allmänt mys! Igår då? Jo då var jag ju på Henriks match och jag kan ju säga det att inte gick så bra tror dom förlora med typ 19-5 ellern något sånt. Tillslut slutade jag hålla koll. Efter matchen åkte vi hem till Maja och kollade på slutet av idol. Kul att Jay vann, fast för mig spelade det faktiskt ingen roll. Efter Idol åkte vi till Sandviken för att kolla på lusse-innebandyn påvägen dit blev vi stoppade av polisen för att vi var så busiga... Hihi. Närååå, men efter lussen åkte vi till Max och käkade och sedan hem för att sova! Kraamis

19:03

Kategori: MIN VARDAG

Hej sitter hemma hos Maja nu ska snart åka iväg till Älvkarleby för att kika på Henriks match. Senare får vi se vad vi hittar på.. Kram

12:45

Kategori: ÖVRIGT

Ibland så ångrar jag riktigt mycket att jag slutade på handboll, dels för att det var riktigt kul att träffa alla på träningarna, skratta men även vara seriös i vissa stunder. Att tagga innan match och när startsignalen gick fick man värsta kicken. Cuper osv. Men när jag slutade kände jag att det var dags för mig att sluta, jag har aldrig varit riktigt duktig på någon sport och jag kände att jag inte var med i alla andra tempo. Och så som dom spelar nu hade jag verkligen inte klarat av. Men handbolls tiden är något jag aldrig kommer glömma. Riktigt fina minnen har jag fått av det!!

12:06

Kategori: OUTFIT

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att springa ut till postlådan och kolla om mitt paket från Nelly låg där! Tror ni det gjorde det? Jaaaa, hur glad tjej som helst. Dom är verkligen super fina. Hur kan man känna sådan lycka till ett par skor? Jag längtar jätte mycket tills dom ska pryda mina fötter nästa gång. Fast ska jag vara helt ärlig sitter jag och har skorna på mig redan nu!

21:12

Kategori: MIN VARDAG

Sitter och kollar på Robinson med familjen och Petrus. Vi ska snart gå och lägga oss är faktiskt jätte trött så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon!! Hoppas på att jag och mamma ska luncha. Kraaaamis

16:14

Kategori: ÖVRIGT

Bloggen är lite under renovering, tänkte att den skulle bli lite fin såhär till julen. Lite röd bakrund och lite nytt. Olivia är snäll och hjälper mig med designen och Sofia med min header. Så vi får se när dom har tid att hjälpa mig helt klart. Eftersom Olivia hade en klippkund nu så hoppas jag på att hon kan hjälpa mig mer ikväll. Håll ut! Kram

08:00

Kategori: MIN VARDAG

Hejhopp! Sitter i skolan nu och ska snart ha svenska.. Vi är typ tio stycken i våran grupp och vi ska ha julmys så då har vi gått ihop två och två och har gjort fika!! Mys :) Kram så hörs vi senare!

22:17

Kategori: MIN VARDAG

Var på Rotskär musikal och den var kanske hur bra som helst! Mycket bättre än våran som vi gjorde förra året.. Nu ska jag krypa ner brevid Wictoria. Kram på er och godnatt!!

16:51

Kategori: MIN VARDAG

Varit på en timmes promenad med Mamma och Petrus. Nu är Wictoria påväg hit, vi ska se Rotskärs musikal och senare bara mysa!!

22:29

Kategori: ÖVRIGT

Grattis världens bästa mormor!! Hon är så fin och snäll på alla sätt. Det är min mormor det, love ♥

16:24

Kategori: ÖVRIGT

Hej och hå.. Klickade precis hem ett par skor som jag har haft på bevakning ett tag eftersom dom inte funnits i 36 men nu hade dom kommit in. 299 riksdaler gick dom här snyggingarna för! Och vet ni?? Jag köpte sista paret!!

15:17

Kategori: MIN VARDAG

Sommar. Jag och Johanna
Kom nyss upp från ett varmt bad. Mysigt, nu ska jag strax slänga i mig lite mat för att sedan bege mig mot Petrus! Ska försöka dra honom med på en promenad ikväll. Idag efter skolan åkte jag med Henrik hem så vi gick en promenad med mamma och hundarna! Kram

09:08

Kategori: MIN VARDAG

Sitter i skolan nu och väntar på att våran idrott ska börja. Idag efter skolan åker jag hem och ska träna liiite och senare ikväll ska jag vara med Petrus. Kraaaam

22:17

Kategori: MIN VARDAG

Loggade in på progress innan jag skulle lägga mig, har inte kunnat somnat än eftersom jag blev på sånt jäkla dåligt humör förut. Jaja, såg i alla fall att jag fick ett poäng ifrån Mvg på mitt matte prov. Lite surt.. Kram

21:37

Kategori: MIN VARDAG

Tjocka knubbiga brunbrända sommarben!
Är inte alls taggad på att gå till skolan imorgon.. Usch och fy! Börjar halv nio istället för två men slutar redan vid elva så det är chill. Funderar på att följa med Petrus till Valbo imorgon för lite julhandling.. Vi får se, vi får se. Så jäkla skönt att alla prov är över.. Kan säga att det känns som en tung sten har lyfts från mina axlar och jag kan faktiskt erkänna att det redan känns som vi har lov! Sov gott. Kram :)

15:14

Kategori: MIN VARDAG

Ååååh, nu har jag suttit och jobbat med mitt arbete i tre timmar. Skit drygt men är nästan klar. En fråga kvar, skönt som fan!! Ska ta 15:30 tåget hem. Kram på er.

11:56

Kategori: MIN VARDAG

En bild på Maja och mig. Haha..
Hej sitter i skolan nu har precis haft prov! Nu är alltså alla prov avklarade eller det sista har jag på onsdag men det är ingenting man måste plugga till. Ikväll ska jag vara med Henrik tror det blir gamla vanliga typ kolla på ung och bortskämd och ph! Kram :)

16:08

Kategori: MIN VARDAG

Gud vad fort den här helgen har gått. Har knappt hunnit med att andas, men nu är jag äntligen hemma och ska bara mysa ikväll! I fredags så var jag på teater som Petrus lillebror var med i. Skit duktiga var dom allihopa!! Sedan blev det idol och mys hemma hos Petrus. I lördags vaknade jag hos Petrus och sedan hem för att fixa mig inför kvällens bravader i Sandviken. Men då kom Henrik förbi och då åkte vi och kollade på innebandy, efter det så begav jag mig mot Sandviken för mys med mina fina klasskompisar!! Så himla mysigt var det och massa skit snack, det var faktiskt vi rätt bra på. Henrik hämtade mig och Wictoria vid halv ett och jag kom i säng vid två tiden. Idag är jag trött som en pannkaka och lovar garanterat bättre uppdatering både på den här bloggen och på den andra under veckan. Kram

12:37

Kategori: MIN VARDAG

Förlåt för jävligt dålig uppdatering!! Är hos mormor och firar henne eftersom hon och morfar åker bort på hennes födelsedag. Ska berätta om hela min helg när jag kommer hem! Kram

14:26

Kategori: ÖVRIGT

Det var så fint ute idag när mamma och jag var ute och gick. Dock visar bilderna inte alls hur det såg ut. Tråkigt.
Men ni förstår nog ungefär!! 
Vintern är så fin!

12:06

Kategori: MIN VARDAG

Hallå, vaknade för en kvart sen och nu sitter jag här och äter frukost! Så fort mamma kommer hem ska vi ta en promenad och efter det ska jag hoppa in i duschen. Känner mig så sjukt o fräsch. Skorna är påväg hem också, lovely!! Tack världens bästa :) Kram på er

19:04

Kategori: MIN VARDAG

Men gud vad kul, nu när jag kom in på blogg.se såg jag att jag hade tio nya kommentarer på senaste inlägget! Vad glad jag blev helt plötsligt!! Är hemma hos Petrus nu och ska snart gå hem till mig för övernattning. Vissa undrade vilka skor det var jag skulle beställa. Tänkte att jag kan lika gärna slänga in en bild på dom! Matsumoto 3 SEK 359, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Vet att det är många som har dom. Men det skiter jag i, dom passar perfekt till jul och nyårs skor. Kram på er!! Och fortsätt gärna kommentera :)

15:40

Kategori: MIN VARDAG

Åh är lite irreterad nu faktiskt. Ett par skor som nyss har kommit in i rätt i storlek som jag jätte gärna vill ha. Går inte att beställa.. Kom igen nuuuuuu dååå

Är hemma hos mormor och morfar nu, mormor håller på att göra min nästan favorit mat, lycka!!!
Det är väl ändå det bästa, lite lyx i vardagen. Great. Ikväll tar jag kvällen som den kommer. Kram

13:48

Kategori: MIN VARDAG

Jag, Glada simon, Johanna blixten och Anton.
Hej sitter på lektion nu och ska snart ha prov. Efter skolan ska jag till mormor och morfar! Ska ner på stan en sväng också för att byta Petrus hörlurar som ÄNTLIGEN har kommit. Får ju helg idag också!! Sköööönt.

21:32

Kategori: MIN VARDAG


Ikväll somnarjag i min älsklings famn! Precis vad jag behöver. Kram!!

16:52

Kategori: MIN VARDAG

Sitter och kollar på tv med Petrus nu. Ska snart iväg på friskolans vintermarknad!!
Ikväll måste jag plugga lite, men bara liiiiite! Kram på er

13:58

Kategori: MIN VARDAG

Ska övertala mamma att köpa en B&J ikväll..
Har muntligt förhör idag!! Ska försöka sälja min affärsidé till Etablera.. Shit vad nervös jag är! 10 minuter kvar.. Önska mig lycka till :)

08:26

Kategori: MIN VARDAG

December tog minusgraderna med sig!!! Brr, vad kallt det var ute idag. 20 minus, blir galen. Det fryser ju i näsborrarna! Haha. Sitter i skolan nu och försöker tina upp mig lite innan vi ska ha prov! Kram :)