idasiirtola

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER!

Kategori: ÖVRIGT


det är din dag idag! så jag ska lova att inte vara dum. hihi puss på dig systeryster!♥

EN SAK I TAGET

Kategori: ÖVRIGT


bio med frida och elida senare. woho! puss

GYMNASIEVAL-CHECK!

Kategori: ÖVRIGT

så otroligt skönt att ha det klart. men är jag verkligen säker på att det är det här jag vill? njaaaaaa eller jo. det känns bra just nu i alla fall!

HOLD YOUR HEAD UP HIGH

Kategori: ÖVRIGT


det rullar på i skolan men jag börjar faktiskt bli lite less nu. har prov varje vecka fram till vecka tio, och vissa veckor två prov nej det orkar jag inte. vill börja gymnasie nu som en liten nystart. men det kommer bli minst lika jobbigt då om inte jobbigare? imorgon ska jag vara med wictoria vi ska basta köpa pizza och mysa massor! idag har jag varit i skolan och nu på kvällen har jag pluggat. ska plugga lite till snart och sen ska jag duscha och raka benen(!!!) har världens hårigaste ben just nu. hähä så ni vet liksom! är jätte sugen på att gå på bio och se farsan den verkar ju sjukt rooolig. nej nu måste jag plugga, puss

SLEEPTIME

Kategori: ÖVRIGT

förlåt för inlägget innan men jag har faktiskt inte varit så arg och sur på riktigt riktigt länge.
dansen gick i alla fall bra men jag har väääldigt stor press på mig eftersom street-gruppen vi började i idag har dansat 6 terminer och vi 1. men dansläraren sa att vi hängde med bra och hon ville att vi skulle fortsätta så det blir nog så! nu ska jag ringa petrus sen sova. godnatt

LOST

Kategori: ÖVRIGT

åååh vad jag är sur. sur på både allt och inget. plus att jag känner mig helt jävla lost. ingenting går bra nu neeeeej. äh hoppas dansträningen får mig på bättre humör.puss

JAG GÅR NÄR NI KOMMER

Kategori: ÖVRIGT


är trött som en apa därför blir det bara ett kort godnatt-inlägg idag!
nu på kvällen har jag varit ute och gått med frida annars har det inte hänt så mycket, imorgon är det lungt i skolan ska komma någon komiker och dissa blattar. hähä och inga vanliga lektioner asnajs. men nu ska jag lägga mig i sängen och läsa sofie's mode sen sova! puss

MORE THAN WORDS

Kategori: ÖVRIGT

idag har jag  varit i skolan och när pappa kom hem åkte vi in till stan och hämta mina slalomskidor och stavarna eftersom jag köpte pjäxorna i helgen. nu vill jag till kungsberget och fjällen som bara den! har tjatat på emma att hon ska följa med till kungsberget nästa helg så nu hoppas jag att det blir så. det skulle vara asnajs!vill till stan och shoppa också men det vill inte min plånbok typiskt. imorgon är det en helt vanlig tråkig tisdag, om inte något annat roligt skulle hända. puss

I NEED A MIRACLE

Kategori: ÖVRIGT

RANDIGT-STJÄRNOR-RANDIGT

Kategori: ÖVRIGT



inte helt fel med presenter ibland. dom här snyggingarna väntade på min säng idag när jag kom hem och jag lovar att dom kommer användas skapligt mycket i vår!

YOUR LOVE IS MY DRUG

Kategori: ÖVRIGT

min älskling åkte hem idag och det gillar jag inte. han är världens mysigaste älskling, jag tycker att det är helt galet att vi har det så jävla bra tillsammans! eftersom vi faktiskt varit tillsammans i snart (4 dagar kvar) 2 år och 4 månader. han är verkligen perfekt min petrus, jag vet att jag kanske skriver mycket om hur mycket jag älskar han men om ni läser min blogg får ni stå ut med det! han är faktiskt min andra halva och även hur många gånger jag tjatar om hur mycket jag älskar honom så kommer varken ni eller han någonsin förstå hur mycket jag verkligen gör det. det är liksom obeskrivligt. knäppis


vid sextiden tränade jag fotboll så härligt att vara igång igen, efter träningen gick jag ut på en promenad med mamma och pappa och nu sitter jag här ska snart hoppa in i duschen. sen tv hela kvällen ska bli super skönt!

KÄR I EN ÄNGEL

Kategori: ÖVRIGT

inatt sov petrus hos mig och idag har jag gått i skolan. just nu ligger han och sover och jag tänker krypa ner med han ett litet tag. sen ska vi äta och bara mysa i soffan. jag har ingenting att säga förutom att jag älskar min bebis och att jag har prov imorgon. det är bajsigt.

DOM HADE MYCKET ATT SÄGA

Kategori: ÖVRIGT

oj här var det dåligt med inlägg ser jag. men jag har faktiskt inte haft tid att sitta vid datan, och jag kan lova att det har varit riktigt skönt att vara ifrån den ett tag! tänkte bara skriva lite snabbt vad jag har haft för mig. i torsdags var jag i skolan och resten av dagen spendera jag med min babyboy.i fredags slutade vi elva för våran hk var inställd så jag och elin åkte förbi prix köpte massa godis och lag oss och kolla på film och somnade like always. vid fyra tiden på fredagen åkte jag till stan där jag träffade maja vi shoppade lite och på kvällen var vi med moa matte och henrik riktigt trevligt. och igår åkte jag med mamma och pappa till valbo kollade på slalom saker. ska köpa ett par asnajsa skidor! på kvällen så kollade jag och min babyboy på snabba cash, super mysigt. vaknade hos älskling imorse och idag har vi kollat på det regnar kötbullar hah skit rolig film ju! även fast jag inte såg hela eftersom jag somnade. haha! nu sitter jag här hemma och har nyss ätit hamburgare och ska snart kolla på i en annan del av köping sen ut med hundarna!

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Kategori: ÖVRIGT

skolan som vanligt. elin och jag har spelat massa onlinespel idag sen vid sex åkte jag på träning haha eller träning och träning! det var jag maja och frida där utan tränare- och vi höll mest på att larva runt spelade in en sjuk film som är typ grym. efter träningen åkte jag ner med elin och kollade på söderfors-skutte i bandy och såklart vann skuttis! nu ska jag ta en varm dusch sen lägga mig i sängen och lyssna på musik. godnatt!

SNABBACASHSNABBACASH

Kategori: ÖVRIGT


den här filmen måste jag bara se. joel så jävla snygg! plus att jag älskar sånna här filmer wihoooo.

UPPOCHNER

Kategori: ÖVRIGT


hähä blev bättre i huvudet och åkte med pappa och hämta mitt körkort som hade kommit på posten idag! ser faktiskt ut som ett riktigt eller nästan i alla fall. har nyss proppat i mig massor med fruktsallad och glass. tidigare var jag ute och gick med lina, skönt att jag kom ut och fick lite luft. funderar på vad jag ska välja nu också, finns massa linjer att gå men inga jag fastnar särskilt mycket för. har tänkt vad jag vill bli? florist, frisör, stylist eller kanske tandläkare eller varför inte köra lastbil? hah nej tack! men det är så himla svårt men nu lutar det mot thoren bussines school- commerce som första val i alla fall. men jag kommer säkert hinna ångra mig!
jag vill inte sluta på rotskär. kommer sakna alla i 9cd så bajsigt mycket, kanske inte världens roligaste klass men jag har gått med dessa människor i tio år och vissa ända sen dagmamman. jaja, får tänka att det faktiskt är en termin kvar med dom där knäppskallarna!
2 år 3 månader och 18 dagar
841  dagar
20184 timmar
1211049 minuter
älskling du är bäst och jag älskar dig! ♥

11 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

skoldagen avklarad.. kunde inte somna igår, känner mig jätte trött nu och har ont i huvudet. ska snart lägga mig i soffan och kolla på tv sen ska jag försöka komma ut på en promenad också fast egentligen har jag ingen lust när det är så kallt ute. fick två läxor idag så jag ska nog kika på dom med fast jag har ju hela veckan på mig så det är skönare om jag tar det senare i veckan. älskar att kunna skjuta upp saker fast det blir mindre kul typ dagen innan läxorna ska in. och ikväll ska jag äntligen kolla på paradise som jag har saknat det! höhö
nu mat sen soffan!

10 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

ikväll ska jag duscha kolla på en annan del av köping och paradise. imorgon börjar skolan på allvar, känns helt okej. fast jag längtar redan till nästa helg wihoo!!
nu ska jag hoppa in i duschen. puss

update 21.06: faaaaaaaaan paradise var visst inte idag. fanfanfan.

9 JANUARI- GRATTIS JOHANNA FRISKMAN

Kategori: ÖVRIGT

mina händer gör så jävla ont, fysjutton har aldrig varit med om något liknande! kom hem nyss från en och en halv timmes promenad med frida skönt att prata av sig lite, men kallt som attans. nu ska jag snart duscha och sen äta tacos. senare ikväll ska jag vara med min babyboy. sen har jag tänkt på att min blogg är jävligt tråkig alla inlägg ser liksom ut typ "hej idag har jag varit i skolan, sen ska jag" och blablabla men eftersom endå typ 40 personer läser den så får den vara kvar! höhö no life liksom. närrååå men den verkligen suger, fast det är skönt att skriva av sig ibland. så ni får stå ut ett tag till.


GRATTIS TILL VÄRLDENSBÄSTA JOHANNA FRISKMAN SOM FYLLER SEEEXTOOON IDAG! DU ÄR BÄST WIHOO ♥

8 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

skapligt jobbigt det var att gå upp imorse. ställde klockan på sex men blev att jag vaknade kvart i sju och pratade med my babyboy i telefonen en kvart eftersom han fortfarande var vaken.. haha! kom hem vid tio sen vid halv elva tog jag och elin bussen in till stan åt på java idag igen! gjorde det i onsdags med wictoria också. fy nu lär jag sluta äta massa skit mat. kom hem vid halv två, då satt vi på en film somnade två och vaknade nu. O.V.A.N.L.I.G.T jag och elin somnar när vi är inte bra, inte bra! nu ska jag fixa mig sen ska jag in till stan och äta kräftor och gå på någon revy. hejhopp

7 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

gud vad skönt att mina slitna toppar är borta. tog bara tio minuter att klippa faktiskt, men att gå till frissan fram och tillbaka i värsta snövädret gick inte alls lika fort! haha fyfan kan det inte bara sluta snöa nu?
plus att lovet är över nu och imorgon blir allt som vanligt igen. jobbigt fast ändå skönt, men fan vad fort det här lovet har gått. skulle ju göra massor med saker ju. men nejnej. tror ändå att sista terminen kommer gå riktigt snabbt. först sportlov sen påsklov och massa andra lovdagar. det värsta är nog nationella som vi kommer skriva i vår. usch och blääää. ikväll ska jag bara ta det lungt kolla på tv och fixa lite inför imorgon. just ja idag har mamma och pappa gjort klart min och moas lilla vägg där vi har våra kläder,skor och stuffs! det är apnajs.

7 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

wictoria sov hos mig inatt. klockan ett väckte mamma mig och sa att jag hade fått klipptid idag klockan halv tre woho gissa om jag är happy nu? nu måste jag skynda mig. måste hinna duscha och äta innan, vi hörs ikväll. puss

5 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

vaknade av att frida ringde mig vid nio, och vid halv tio tog vi en promenad. omöjligt att jogga i -19! trodde vi skulle frysa ihjäl men det var en bra start på dagen. haha. när jag kom hem så åt jag frukost sen lag jag mig i sängen och sov. vid två tiden åkte jag och wictoria till stan vi åt mat på java och kollade runt lite. hittade ett par skor som jag har letat efter jätte länge. både wictoria och mårten som vi träffade där tjatade om att jag måste vara beroende av att köpa skor. jag tror nästan att jag är det faktiskt!

4 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT


läste precis i tidningen om ett tvillingpar, ett barn föddes 20 sekunder innan tolvslaget på nyår och det andra barnet 2 sekunder efter tolvslaget. alltså är dom tvillingar fast en av dom är född 2009 och den andra 2010! hur coolt är inte det?
nu ka vi åka ner till läkerol och kolla på hockey. woho hejjja brynäääs!

4 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

hejhopp här är man uppe med tuppen! vaknade precis och ska snart hoppa in i duschen sen ska jag ta en promenad med ella. senare ska jag åka in till stan och ikväll ska jag kolla på brynäs när dom möter modo med pappa morfar och moa! idag börjar paradise igen och jag är apglad för det yääääs.
plus att jag ska börja göra två inlägg om dagen! wihooooooooo gratttttis ida

3 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

kom precis hem. vilken dag alltså! vaknade bredvid petrus sen åkte jag hem till emma och gustav! fick fin fina julklappar. så mysiga dom där små skitungarna! igår kollade jag och älskling på 2012 den var super bra, även fast jag somnade till några gånger haha like always. nu sitter jag och äter chips och lyssnar på andreas grega han är braaaa. ååh snart börjar skolan igen jag orkar inte! men nu ska jag i alla fall beställa lite kläder med mamma i h&m-katalogen som vi fick i veckan wihooo. sen blir det film, helt själv. önskar faktiskt att älskling var här nu. jaja, puss
såhär går jag och ser ut nu.. myssssssssssskläder i mitt hjärta

2 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

här sitter jag och dunkar musik i mina fina wesc-hörlurar! väntar på att jag ska bli trött. det lär nog ta ett tag eftersom jag inte har lagt mig före halv tre någon dag på lovet.. inte likt mig. plus att jag har börjat sovit en halv timme på dagarna ibland sjukt! som en middagsvila hos dagmamman? tåget går 08.42 imorgon (idag?) det kommer bli apnajs och på kvällen ska jag mysa med min älskling! lite onödigt inlägg såhär 22 minuter över 12 på nattten
vi hööörs

1 JANUARI

Kategori: ÖVRIGT

2010 vad knasigt det låter. hur säger man liksom "sommaren 09" nu? sommaren 10? sommaren 010? eller sommaren 2010 låter kanske bäst! höhö har funderat på det det faktiskt. gårdagen var riktigt bra, tolvslaget var det bästa någonsin min älskling sov hos mig inatt. nu sitter jag här sliten. skulle behöva ta en dusch men det orkar jag inte. ikväll ska vi till gammelmormors grav och sen ska vi äta på hennes favorit resturang hon fyller år idag! imorgon ska jag förmodligen till sthlm och shoppa! igen? jaaaaaaaaaaaa