idasiirtola

19:05

Kategori: MIN VARDAG

Är precis uppkommen från ett varmt bad med en hel del läsning! Ska snart ta tag i lite plugg eftersom jag har prov imorgon + muntlig redovisning. På torsdag har jag även prov i bokföring och måndag matte prov. Hej kom och hjälp mig. Gud vad mycket det är just nu!! Men nästa vecka är det vanlig vecka och veckan efter det är det case-vecka sen lov! Nice. Det här blir sista inlägget för idag. Kram på er :)

10:35

Kategori: MIN VARDAG

Godmorgon! Har sovmorgon till två idag, hur skönt som helst. Skönt att vakna utav sig själv! Har precis ätit frukost och ska snart ut med Ella. Klockan två har vi idrott till tre sen slutar vi! Skönt. Ikväll ska jag bara ta hand om mig själv. Ett bad skulle sitta fint!! Kram

21:45

Kategori: ÖVRIGT

Idag blir dagens blogg söt-Maja!! Utan någon motivering alls, det är ju kanske självklart! Gå in och kolla här här här!

17:40

Kategori: MIN VARDAG

En bild från förra vintern i Borlänge med Moa!!
Hemma och nu har vi precis bakat lussebullar! Ska snart till Henrik för lite Ph och eventuellt en promenad ute i det kalla. När jag kommer hem drar jag vinnaren av dagens blogg, se till att anmäla er nu. Hejsvejs!

13:20

Kategori: ÖVRIGT

Jag drar en vinnare ikväll. Kram

13:07

Kategori: ÖVRIGT

Dag åtta- Ett ögonblick.

Ett så jävla fint ögonblick måste varit när Petrus lag till mig på msn (inte själva msn händelsen, men när vi träffades första gången) Vi började skriva som helt vanligt, tretton år och rätt omogna båda två. Jag vet att vi för första gången träffades hemma hos Maja, det var så himla segt. Jag var så kär men det hände ingenting. Åh det tog så lång tid innan vi väl blev tillsammans. Men vid sommaren förra året det var väl då vi blev som ett par, det låter som vi kastat bort dom tidigare åren. Men riktigt så är det inte.. Vi vågade prata mer då, vi lärde känna varandra på riktigt då.

Det var den här lilla filuren jag blev kär i!

Alltså ett ögonblick var när jag blev tillsammans med Petrus ♥

10:39

Kategori: ÖVRIGT

Kolla vad jag hittade hos Rebecca som dansar i min dansgrupp på onsdagar!! Man ser nästan inte mig någonting under hela dans uppvisningen. Men vad gör väl det? Här kan ni kolla i alla fall! Kul :)

10:28

Kategori: MIN VARDAG

Sitter i skolan och har matte segt som sjutton. Igår var som sagt en riktigt lugn dag! Efter skolan ska jag vara med Henrik. Vi kanske hjälper mamma och Moa med deras lussebullar som dom ska baka! Vi hörs senare. Kram

17:45

Kategori: MIN VARDAG

Dag sju- Min bästavän!

Jag har tre bästavänner kan man säga.. Fast Petrus räknas inte riktigt tycker jag för han är ändå min pojkvän och eftersom jag redan gjort ett inlägg om honom riktar jag mig nu in på Wictoria och Henrik.
Wictoria, är den enda tjejen jag säger allt till. Hon är så himla glad och snäll. Fast oftast glömmer hon bort sig själv för hon tänker så mycket på hur andra mår. Så jag försöker lära henne att kunna bli arg! Det är alltid roligt att vara med henne och hon förstår verkligen sig på mig. Vi träffas ju nästan varje dag och jag är så himla glad att vi gör det. Vi är så likdana och tycker oftast lika. Puss på dig min vän, du är bäst!! ♥
Henrik, är också en väldigt bra vän till mig. Han är kille och förstår vissa saker bättre. Den människan är så jäkla snäll på alla sett. Det är oftast lite annorlunda att vara med en kille också, det blir inte så mycket känslor utan mest bara roligt. Även fast vi har våra pratstunder ibland. Det som är tråkigt är att efter sommaren träffades vi inte alls lika mycket, men nu börjar det ordna upp sig igen! Vilket jag gillar. ♥

17:09

Kategori: MIN VARDAG


Herregud, vad skönt utan dans idag! Har bara tagit det lugnt. Henrik var nyss på besök och snart kommer Petrus! Ikväll ska vi beställa pizza och kolla på film. Imorgon är det skola igen och jag är inte alls taggad. Men nu är det inte långt kvar tills jullovet!! Vi slutar ju 16onde alltså sex dagar innan alla andra. Kram

23:07

Kategori: MIN VARDAG

Idag hade jag dansuppvisning, när man dansar rensas verkligen allt skit i huvudet bort. En timmes lektion är som att försvinna ur den riktigt världen ett tag! Längtar tills nya kursen börjar och till onsdagsgruppen ses igen. Alla i onsdags gruppen var så jäkla taggade idag.. Åh den känslan kommer jag leva på många dagar. Nu ska jag lägga mig bredvid min finaste, är så jäkla trött! Godnatt ♥

15:07

Kategori: ÖVRIGT

En dag försent men vad gör väl det?
Dag sex- Min dag!

Fredag. Så här såg min dag ut:

Vaknade hos Petrus, var snäll och bäddade nya lakan i hans säng. (Snäll flickvän han har)
Åt furkost med hans mamma sen gick jag hem. Tog med Ella på en promenad och sedan hoppa in i duschen. Vid halv ett tog jag bussen in till stan med Wictoria vi lunchade och letade ihjäl oss efter ett lila linne (hur svårt kan det vara?)

Bästaste Java ♥ Favvostället helt klart!!

Sen vid tre tog vi bussen hem och det tog en hel timme, pågrund av vädret.. Egentligen tar det ju bara 20min.
Vid sex kom Henrik då drog vi till Valbo snabbt som blixten för att köpa en sportbh åt mig. Haha. Sedan in på Ikea och tokade oss där. Henrik köpte galgar och en blomspruta. Påvägen hem tog vi en sväng förbi mormor och morfar fick lite fika och sedan hem för att kolla på idol. En av mina favoriter åkte ut, fast jag röstade. Höhö.

Efter idol och så gick vi ut och busade lite, ett hembesök hos Maja och träffade tjejerna där. Sen vidare till stan vid halv två och käkade på Max med några grabbar. Somnade vid halv tre? Nej jag har faktiskt ingenaning.

Haha, gud vilket ovanligt och tråkigt inlägg! Kram på er :)

18:00

Kategori: MIN VARDAG

En bild på mina skor
Idag står mitt huvud still, jag har ingenting att skriva eller berätta. Ikväll ska jag vara med Henrik i alla fall, det ska bli trevligt! Kram

12:52

Kategori: MIN VARDAG

Maja, Emma och jag. Ett år sedan.
Nu har jag bråttom, ska in till stan och luncha med Wictoria! Ska även kika på ett linne och en tjocktröja till uppvisningen imorgon!! Kram på er mina fina.

18:38

Kategori: MIN VARDAG


Hej! Idag är egentligen det dags för dag-fem utmaningen men jag är alldeles för trött för att göra den nu!! Ikväll ska jag bara mysa med Petrus och imorgon ska jag vara med Henrik. Vi hörs imorgon!!

09:17

Kategori: ÖVRIGT

Nu har Sara även bokat biljetter till Håkan som kommer till Gävle i mars!! Jag längtar :)

08:21

Kategori: MIN VARDAG

En bild från när jag och Sofia fika på stan i höstas.
Godmorgon.. Jag hatar den här dagen redan!! Fy och blä. Jävla skit väder, nu vill jag bara hem och lägga mig i sängen ingen. Men icke sa nicke idag slutar vi klockan halv fem!! Ikväll ska jag i alla fall mysa med Petrus. Då har jag något att längta efter i alla fall.

I-21:02

Kategori: MIN VARDAG

Jag och Världens absolut bästa morfar!! ♥
Hemma från dansen nu.. Attans vad kul det var!! Är det meningen att jag ska bli deprimerad nu när dansen är över eller? Som tur är börjar dansen vecka fyra igen. Då har jag och Wictoria även anmält oss till en ny dansgrupp med 20+ tror ni att vi kommer dö eller? Skit kul kommer det bli. Nu ska jag hoppa in i duschen sen bege mig mot sängen eftersom jag är så jäkla trött! Natti :)

20:56

Kategori: ÖVRIGT

I februari då kommer jag, Wictoria, Henrik och Mattias träffa mannen på bilden! Och jag längtar, ni förstår inte hur jävla mycket jag längtar. Biljetterna är fixade och nu är det bara att vänta!! Men bättre sent, än aldrig.. ;)

15:52

Kategori: ÖVRIGT

Dag fem- mina syskon Min syster.

Jag har världens drygaste lilla syster eller ja ibland kan hon vara jätte snäll. Ni vet en 12-årig tjej är inte att leka med!! Hon har en väldigt dålig egenskap och det är att så fort hon lånar mina kläder (ibland får hon inte låna vissa saker, men då tar hon dom ändå) så har hon alltid en förmåga att antingen spilla ner dom med sås som inte går bort, eller haft sönder dom. Det värsta är att hon aldrig erkänner det heller. Fy, vad arg jag blir då! Haha.

Men ibland är hon faktiskt rätt så bra min lilla syster för vi har ungefär samma storlek på kläder och skor, så då kan vi faktiskt låna av varandra. Grymt. Moa är född 1998 alltså fyra år efter mig, men det känns som vi är ungefär lika gamla. (Jag vet inte om det är jag som är barnslig eller hon som är mogen? ;) I alla fall så har vi rätt så mycket gemensamt. Båda dansar och gillar shopping. Hon är faktiskt ofta jävligt snäll mot mig också eftersom jag brukar få låna vissa av hennes nya saker innan hon ens har haft dom. Det är kul att ha en jämnårig syster, man kan faktiskt hitta på saker tillsammans då!

Kolla hennes hår hur fint är inte det??
Vi är inte alls lika enligt mig. Hon är på sommaren nästan vit i hela håret för att hon är så blond och hon har så jäkla fint hår helt naturliga skruvlockar och egentligen är ju jag väldigt mörkhårig och mitt hår är helt rakt. När vi var små var det vissa som frågade om vi var adopterade, för att vi var så olika. Haha.

Det är mina fina lillasyster det. Moisan!!! Love ♥

11:15

Kategori: MIN VARDAG


En riktigt tjusig bild från sommaren 09- Finland
Är hos mormor och morfar nu!! Lämnade precis av Petrus vid fjärran, eftersom deras klass hade bad på schemat idag. Morfar är ute på promenad och mormor håller på med mat. Nu ska vi snart göra deg, eftersom vi ska baka lussebullar. Idag tänker jag bara hålla mig inne, vid halv sju är det dags för dans!! Kul som attans, synd bara att det är den sista dansen på hela terminen...

19:23

Kategori: MIN VARDAG

Filmdags med familjen+ Petrus!! Mys. I rymden finns inga känslor och massa gotti. Perfekt tisdag ♥

16:55

Kategori: ÖVRIGT

Dag fyra- Min släkt.

Egentligen var det en punkt där jag skulle beskriva vad kärlek är för något. Men att beskriva vad kärlek är för mig är omöjligt. Det går inte att sätta ord på. Så jag valde istället att skriva lite om min släkt.

Mammas sida:

På mammas sida har jag förstås Mormor och Morfar, som inte går att beskriva med ord. Jag är evigt tacksam för att dom är just min mormor och morfar. Dom ställer alltid upp med skjuts hit och dit, dom finns alltid där när man behöver dom. Mormor och jag har samma intresse- shoppa, morfar gillar det inte alls lika mycket och vill hellre ta en fika. Dom är så snälla. Världens bästa♥
-
Mamma har som sagt ett syskon också där jag har mina två kusiner, Fillipa och Emilia. Emilia umgicks jag mycket med förr, men nästan ingenting längre. Dåligt av oss eftersom hon bara bor en gata bort + en fotbollsplan. Emilia har en blogg också så om ni vill gå in och kolla på den får ni en länk här.
-
För två år sedan dog min gammelmormor, en sådan fantastisk människa som jag saknar enormt. Hon var så speciell. Mamma berättade häromdagen att när hon var cirka 75 var det en kille i 20 årsåldern som försökte "råna" henne på cigg. Men hon sa emot, och eftersom inte han lyssnade på henne trök hon upp han mot väggen och sedan sprang han därifrån. Hur cool är hon inte? Mina fina Gammelmormor ♥
Även på mammas sida dog min gammelfarmor för två år sedan bara några månader efter gammelmormor. Även henne tyckte jag jätte mycket om, men jag minns inte så mycket av hur hon egentligen var eftersom hon dom sista åren var helt senil. Jätte tråkigt. Men hon var alltid glad och så söt, kortare än mig! (Jag är 1,54 förstår ni hur kort hon var då?) hihi.

Jag, min lillasyster & Maja.
Pappas sida:

På pappas sida har jag såklart farmor och farfar, som jag inte alls har lika bra relation till eftersom min farmor pratar finska har jag inte lärt känna henne och har aldrig pratat med henne mer än typ kroppsspråk. Farfar pratar jag med så fort jag träffar honom. Men vi träffas inte så jätte ofta.. Tyvärr.
-
Pappa har även en bror som har två barn, mina kusiner. Maja och Johannes. Det är lite lustigt hur jag och Maja är. Vi är kompisar, har gått i samma klass i hela lågstadiet och samma barnmamma och vi umgås i samma "gäng" men även kusiner. Maja hittar ni här.
-
Pappas övriga släkt vet jag inte så mycket om. Han har 17 kusiner och han är faktiskt yngst av alla dom. Så vissa av hans kusiner är redan döda.
-
Det var nog allt, hoppas det inte blev för mycket!! Kram

13:03

Kategori: MIN VARDAG

Hej nu är jag hemma från skolan. Väntar på att Henrik ska komma sen får vi se vad vi hittar på. Idag har vi gjort klart A-kursen i näthandel så vi kommer få håltimme resten av terminen plus halva nästa termin. Hur skönt som helst. På tisdagar kommer vi alltså ha sovmorgon till 2 för sedan åka till skolan och ha en timmes idrott. Lite surt, men jag ska inte klaga! Kram

21:17

Kategori: MIN VARDAG

Två blondiner.
Hej! Hemma nu, orkade faktiskt inte ta mig ner på stan efter skolan så jag ska handla schampot så snart som möjligt. Letade på City gross och Ica maxi men dom hade det inte, så får gå till kicks och handla det. Imorgon kommer bli en skön dag har sovmorgon till klockan halv tio och sedan ska vi bara kolla på the social network, sen slutar vi. Och på onsdag har vi studiedag då ska jag och mormor fixa ögonbryna och baka lussebullar. Mysigt. Nu ska jag försöka runda av kvällen med lite kvällsfika och sedan lite läsning och ett samtal till Petrus. Kram

13:33

Kategori: ÖVRIGT

Idag innan jag ska till mormor och morfar ska jag ner på stan och köpa torrschampo, något jag länge velat testat men inte riktigt vet hur det funkar. Men nu har jag kollat upp det med Olivia och hon tycker att jag borde testa det. 45 kronor från Kicks! Ska bli kul att testa och kolla om det funkar :) Kram

13:01

Kategori: ÖVRIGT

Dag tre- Mina föräldrar.

Åh vad svårt att skriva om mina föräldrar.
Min mamma heter Sofia Zetterberg Siirtola hon är 37 år och född i Skutskär, hon har ett syskon som heter Claus och har två barn som är mina kusiner. Fillipa och Emilia.
Min pappa heter Ari och är född i Sverige- Skutskär men är finsk. Han är 41 år och har en bror som heter Kejio.
Även där har jag två kusiner Maja och Johannes.

Mamma och pappa gifte sig 1998, samma dag som Moa hade sitt dop. Det var alltså en överraskning.
Dom är världens snällaste. Jag älskar er♥

16:50

Kategori: MITT HJÄRTA

Dag 2- Min första kärlek.

Min första kärlek är Petrus. Jag har haft några som jag varit tillsammans men inte varit kär in. Ni förstår, typ förhållande när man var tio osv.
Vi träffades första gången efter sommarlovet 2007, när vi skulle börja högstadiet. 24 september blev vi tillsammans, jag kan inte precis säga att första halv året var sådär jätte seriöst. Men sen ordnade det upp sig! Nu har vi varit tillsammans i över 3 år och jag är fortfarande hur kär som helst! Det finns så mycket bra med honom han är en jätte bra pojkvän och jag vet att han också är en jätte bra kompis! Han bryr sig alltid om hur alla andra mår. Han är så fin och snäll på så himla många sätt. Jag trivs super bra i deras familj också, han har världens sötaste och snällaste mamma! Och jag hoppas av hela mitt hjärta att i kommer leva tillsammans resten av livet. ♥

11:58

Kategori: MIN VARDAG

Åh. Fina grabbar det här! Miss.
Godmorgon! Vaknade vid elva, åt en rejäl frukost. Var så jäkla hungrig när jag vaknade, åt faktiskt två rostade morotsmackor, hur gott som helst! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha upp mig innan jag  far till dansen. Ska bara kolla på idag, eftersom jag inte är helt frisk. Ikväll kommer Petrus hit och då blir det söndagsmys! Söndagar är faktiskt riktigt mysiga när man har en pojkvän som man kan mysa med!! Hihi. Puss på er

22:06

Kategori: ÖVRIGT

Dag ett- Om mig.

Ida Caroliné Siirtola heter jag, född 24 maj 1994 på Gävle sjukhus. Mamma och pappa valde mellan Ida och Amanda men bestämde sig tillslut för namnet Ida. I ett år bodde jag i Furuvik men 1995 flyttade vi till Skutskär hit där jag även bor nu.
När jag var fyra år föddes min lillasyster Moa och jag var stolt som en tupp. Mamma har berättat att jag och mormor hade varit och shoppat innan jag för första gången skulle träffa Moa på sjukhuset. Då hade jag köpt en jeans klänning som jag sprang runt med till alla sjuksystrar och läkare och sa: Kolla min fina storasyster klänning som jag har köpt och var värsta mallig.
Det ända jag minns från när jag var sex år är att jag har gått i skolan, först Bodaskolan där jag trivdes hur bra som helst. Men det gjorde jag även på Rotskär där jag gick högstadiet. Nu går jag på Thorèn business school på Commerce programmet där jag trivs jätte bra med min nya klass.
Och sen får vi inte glömma att när jag var 13 träffade jag min Petrus som jag fortfarande är tillsammans med! I tre år har han hängt med mig. Läskigt när man tänker efter.
Det var lite om mig, hoppas det duger. Imorgon kommer det ett nytt inlägg. Kram!

21:43

Kategori: ÖVRIGT

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Min släkt 
Dag 05 – Mina syskon
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Platser jag besökt
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Såg att det var rätt många bloggare som har börjat med att prata om ett ämne per dag i 30 dagar, men jag tog bort 20 dagar eftersom jag tror att jag inte kommer orka hålla på i en månad! Vi börjar redan nu direkt med dag ett. Kram :)

20:36

Kategori: MIN VARDAG

Åh vad smaskigt det vart men nu är jag propp mätt. Sitter och kollar på Så mycket bättre nu, det är ju sååå bra! Ska försöka ta det lite lugnt resten av kvällen och imorgon så jag känner mig skapligt stabil på måndag. Men imorgon har jag dans som jag måste gå på tyvärr, men tänker inte vara med och göra ett enda steg utan bara kolla på. Jag hör av mig imorgon, kram ♥

16:13

Kategori: ÖVRIGT

Om ni vill se skillnaden på mitt hår kan ni gå in här. Kram på er!

15:49

Kategori: MIN VARDAG

Bilden tagen från Google.se
Hej mina vänner! Sitter hemma i soffan nu och kollar lite på mtv, har dragit på mig en riktigt jobbig förkylning. Ikväll kommer mormor och morfar då ska vi käka tacos med kyckling, har ni testat det? Skit gott enligt mig! Så det blir lite buffé med kyckling, köttfärs och massa grönsaker. Sen ska jag testa göra en "egen" tacosås, som jag tror kan bli skit god. Vi hörs :) Kram

10:32

Kategori: MITT HJÄRTA

Idag fyller min finaste älskling år, grattis min fina, hoppas du får världens bästa dag!! Älskar dig

16:38

Kategori: MIN VARDAG

Hej har nyss tagit ett mysigt bad! Ska packa ihop lite kläder nu och sen ska jag bege mig mot Petrus. Håller på att bli sjuk också något jag verkligen inte har tid med. Fast jag har faktiskt haft tur som inte varit sjuk sen i våras om man räknar bort mina två öroninflammationer. Vi hörs :)

15:17

Kategori: ÖVRIGT

Varning för ett rätt långt och för vissa tråkigt inlägg!
Elin Åkerlind, min andra halva i tre år. Vi gjorde allt ihop! Miss you ♥
Idag när jag satt på bussen hem slog det mig hur mycket jag faktiskt saknar Rotskär. I våran klass fanns det så jäkla mycket olika personligheter. Alla kunde vara sig själva och ju längre vi gick tillsammans ju roligare fick vi, skolresan till exempel vi hade så himla roligt. Det var efter den som vi hade den bästa perioden. Det är så jobbigt nu, jag saknar alla knäppskallar. 12 personer i en enda klass, det var nog det som gjorde oss så speciella. Och Rotskär.. Vilken skola, jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle säga det här: Men jag saknar den skolan, inte lite heller. Alla nya människor man träffade och alla snälla/knäppa lärare! Vi hade ju även dom absolut roligaste lärarna på skolan och det kan jag lova er dom var det. Nu när jag tänker efter så vill jag spola tillbaka tiden och göra om allt det roliga igen,igen och igen. Musikalgänget och Fina 9cd ♥
Och ni som går på Rotskär nu, även fast det känns tråkigt och att alla i klassen är dryga (precis så kände jag, men ibland var dom så himla snälla och vi hade så himla roligt) Ta vara på tiden ni har kvar tillsammans. För jag lovar er ni kommer sakna det..

Självklart trivs jag super bra på Thorén med min nya klass, vi har det riktigt roligt på lektionerna och mina fina tjejer är bäst! Jag tror det kommer bli 3 riktigt roliga år tillsammans och jag kan knappt vänta tills studenten!!

08:06

Kategori: MIN VARDAG

Trött... Idag ville jag verkligen INTE gå upp. Jag är så jävla irriterad för att jag är så trött. Hoppas den här dagen går snabbt. Idag föresten är min sist dag som blondin!! Nervöööös.

21:14

Kategori: MITT HJÄRTA

Inatt drömde jag en sjukt läskig dröm, orkar inte gå in på vad den handlade om! Men då hörrni då är det perfekt med en mysig pojkvän. Väckte honom och sa Petrus kan inte du hålla om mig? Så gjorde han det och jag kunde somna om igen. Jag var alltså fortfarande livrädd när jag vaknade från drömmen och trodde det var sant, men min Petrus är så snäll som räddar mig i nöden kan man säga!! Nu ska jag strax krypa ner i min egna säng helt ensam efter ett grymt roligt danspass! Hoppas jag inte drömmer något konstigt inatt igen.. Godnatt!!
Bilden är ifrån min första dansuppvisning!

13:22

Kategori: MIN VARDAG

Sitter i skolan och lyssnar på musik från några i klassen. Slutar halv fem då beger jag mig ner mot stan med Wictoria och då ska vi äta på Java! Mys. :)

10:53

Kategori: ÖVRIGT

En person som jag tycker är riktigt cool är Kat Von D. sitter faktiskt i skolan och gör en uppsats på engelskan om tatueringar och Kat Von D. Innan jag dör ska jag minst ha fem tatueringar! Sååå snyggt.

17:29

Kategori: OUTFIT

Måste bara visa en av alla mina nya ringar. Snygg va??
Lite suddig, men den får duga!!

12:43

Kategori: ÖVRIGT

Något som jag tycker är riktigt coolt, är graffiti! Tänk om man var duktig på det.. Fan vad roligt det skulle vara. Jag tycker inte att det förstör snarare fräschar upp risiga lokaler osv!! :)

10:54

Kategori: ÖVRIGT

Just ja.. Jag har fått klipptid och färgning på fredag!! Jag är så jäkla nervös. Men hoppas på att det kommer bli snyggt. Funderar på rätt så mörkt med lite rött i, inte slingor utan olika nyanser. Wictoria överraskade mig ju förra fredagen och kom hur snygg som helst.. Lite rött-brunt färgat, asballt. Hennes är nästan rött, men det är skit snyggt. Hon är min lilla inspirations källa just nu! Kram :)

08:46

Kategori: ÖVRIGT

Hej! Jag är hemma nu och ska skynda mig iväg till tåget så att jag inte missar det..
Vinnaren av dagens blogg är den här snygging, längtar såå mycket tills hon ska bli min hårfrisör ;)
Vi hörs senare när jag kommer till skolan! Kram

12:52

Kategori: OUTFIT

När jag ändå är igång.. Den här skjortan ska jag testa när den kommer in i butik. Söt som sjutton men det finns en risk att det runt halsen blir lite för mycket! Men eftersom jag ska färga mitt hår brunt nu snart så tror jag det rosa blir extra fint!

12:45

Kategori: OUTFIT

Just ja! Häromdagen köpte jag dom här asballa haremsbyxorna.. Dock så är jag dålig på att matcha dom men det löser sig. Och bilden gör verkligen inte byxorna rättvisa.

11:54

Kategori: ÖVRIGT

Åh igår testade jag Ben and Jerrys Phish food och jag tyckte om den väldigt mycket! Så nu delar den första platsen bland favoriterna. Chocolate fudge brownie och Phish food är mina absoluta favortier nu. Mums!

17:18

Kategori: MIN VARDAG

Åh Street dance 3D slår nästan alla step up filmerna! Så jäkla grym film. Och vilken jäkla inspiration man får, jag vill också vara så där bra!! Fysjutton vad kul det hade varit om man var så duktig så man kunde tävlingsdansa. Men  nej jag gör det mest för kul. Petrus kommer snart då ska vi fira pappa. Har firat farfar och morfar redan idag= Massa fika. Så nu känner jag mig helt uppsvälld. Imorgon är det skola igen.. Helgerna går alldeles för snabbt.
Kram

22:12

Kategori: MIN VARDAG

Nu har jag precis laddat hem streetdance 3D så nu ska jag se på den i min ensamhet. Wictoria har precis lämnat mig. Vi skulle äta på Java men det var stängt så det blev Waynes istället, båda var lika besvikna. Java är liksom våran favorit. Nu är filmen klar, så nu ska jag krypa ner i täcket och bara ta det lugnt. Är så grymt trött så jag hoppas inte att jag somnar!! Kram och godnatt.
- Inlägget taget är härifrån. Ska absolut inte kopiera inlägg från andra bloggen eller tvärtom men jag är så sjukt trött.

17:00

Kategori: MIN VARDAG

Hej, Idag har jag varit i Valbo och stan med mamma,pappa,Moa och Petrus. Nu ska jag göra mig i ordning för snart kommer Wictoria och då åker vi in till stan för att käka god mat och mys! Vi hörs antagligen senare. Kram

12:36

Kategori: OUTFIT

Åh herrejesus! Idag inviger jag mina söta haremsbyxor med rosett i midjan från New yorker. Hjälp vad det känns.... Konstigt, och absolut inte som att det är min stil. Men jag tycker det är så snyggt på andra, så jag var tvungen att införskaffa mig ett par jag med. Tog några bilder men dom blev inge bra alls. En kan ni får i alla fall. Kram
Byxorna ska vara lite mer instoppade där nere, men dom hade visst åkt ut. Hehe.
Byxor från New Yorker, tröja H&M, linne Ginatricot, Mössa Lindex och skor Dinsko. + Ringar från Indiska- som jag dock inte har på mig där.

11:33

Kategori: MIN VARDAG

En bild från när jag satt hårmodell åt Olivia, gillar skarpt min sotning.
Jag har bestämt mig. Jag är helt säker på att jag ska färga mitt hår brunt nu, jag tänker göra det för att det är mer "jag". Har alltid varit brunett och trivs skit bra i det, just nu ser mitt hår helt gult ut. Och jag tänker INTE göra det själv, jag tänker betala 1300 för att göra det. Det svider i plånboken, men jag skiter i det nu. Ska snart hoppa in i duschen och senare ta mig mot stan.. Hoppas på lunch med mamma! Kram

21:42

Kategori: MIN VARDAG

Nu ska jag tjata på Petrus så att han kommer och lägger sig här bredvid mig och myser innan vi ska sova! Är ju ledig imorgon så förhoppningsvis blir det en tripp till stan. Kram och förlåt för rätt kass uppdatering. Glöm inte att kika in på den här också!! Kram

12:40

Kategori: ÖVRIGT

Han gillar oss minst lika mycket som vi gillar han!! ;)

12:29

Kategori: MIN VARDAG

Vi måste ha världens skönaste rektor! Sitter nu på lektion med honom och han sätter på världens bästa låtar, precis min musiksmak. Efter den här lektionen har vi prov, hoppas det går bra :)
Efter skolan ska jag vara med Petrus och vi ska bara mysa! Kram

09:09

Kategori: MIN VARDAG

Sitter och kollar på film på svenskan, rätt så bra faktiskt. Om två timmar har vi lunch och jag håller redan på att hungra ihjäl. Har inte så mycket att skriva, men vi hörs senare!

21:00

Kategori: ÖVRIGT

Vinnaren av dagens blogg blev Maja den här gången! Hon har en bra blogg med rätt så bra uppdatering och hon är duktig på design.. Hon har gjort både designen på den här bloggen och på idaochwictoria.blogg.se! Grattis min vän. Kram

17:29

Kategori: MIN VARDAG


Åh vad jag ogillar min höga panna!!
Hej och hå! Det är så himla svårt att välja vilken blogg man ska blogga ifrån när man ska göra ett inlägg. Men just nu väljer jag att skriva lite mer på den här eftersom läsar antalet inte har ökat så värst på min och wictoria's blogg. Men den är värd att läsa! Just nu pågår en tävling där också som ni kan vara med i. Snart ska jag dra iväg och dansa ska bli kul, det var ju två veckor sen jag dansade med onsdags gruppen nu! Ikväll ska jag plugga lite och ta det lugnt. Funderar på ett varmt bad som avslutning på denna onsdag. Vi fårse, kram på er mina fina läsare!

10:35

Kategori: MIN VARDAG

Godmorgon! Har nyss haft engelska prov och nu sitter jag och svara på några frågor från en text. Efter skolan ska jag hem till mormor och morfar och mysa innan dansen. Ikväll lär jag plugga lite också eftersom jag har småföretagande prov imorgon.. Mycket prov nu. Jag skulle så gärna vilja åka utomlands nu, fly från Sverige ett tag!
Ikväll kommer dagens blogg upp också, så se till att anmäla er nu! Kram

19:13

Kategori: MIN VARDAG

Kolla vad jag och Petrus nyss drack! Så gott, men nu är jag hur mätt som helst. Och just ja, gud vad härligt att det kommer snö, som jag längtat! Kram och Godnatt :)

13:44

Kategori: OUTFIT

Passar på att visa ett par snygga skor som jag så gärna vill ha men med vanligt tyg. Militärgröna! Hur snyggt skulle inte det vara? Hjälp mig, någon som vet vart dom säljs? Kram

13:39

Kategori: ÖVRIGT

Japp vi kör en dagens blogg som avslutas imorgon kväll! Se till att anmäla er nu. Kram

09.38

Kategori: MIN VARDAG

Hej nu sitter jag i skolan och är halvt död. Längtar så mycket hem till min säng. När jag kommer hem ska jag träffa Petrus och bara ta det lugnt. Vi hörs ikväll för idag har jag ingen ork till att blogga. Kram

21:40

Kategori: MIN VARDAG

Ska bege mig mot sängen nu med Elsas värld och sedan lite telefonprat med Petrus! Imorgon är en ny dag. Kram

18:30

Kategori: ÖVRIGT


Jag och min fina bästavän har gjort en blogg tillsammans! Jag kommer fortsätta att blogga på den här, kanske inte alls lika mycket men jag gillar verkligen den här bloggen. Vi får se hur lång tid det tar tills jag bloggar helt på den nya!! Den ser nästan ut som min blogg, men både jag och Wictoria tyckte den var fin. Så nu kommer ni även hitta mig där. KLICKA HÄR

18:22

Kategori: MIN VARDAG

Gud så skönt att denna dag är över. Imorgon kommer bli en bättre dag eftersom jag slutar tidigare och det är tisdag. Jag hatar måndagar men vem gör inte det? Första dagen på en dryg skolvecka. Nu ska jag snart ut och gå med Henrik sen blir det tv-tittande vi ska kolla på både PH och det där nya programmet Ung och Bortskämd. Plus att jag har en liten överraskning, den kommer nu så fort jag skrivit klart det här inlägget! Kram

15:46

Kategori: MIN VARDAG

Här kommer en riktig bra version av Petters låt mikrofonkåt. Som September sjunger!

13:40

Kategori: ÖVRIGT

Jag saknar sommaren, det här var dagen då vi fick sommarlov. Kommer ni ihåg känslan av att veta att man har 10 veckors ledighet. Veta att man på dagarna får sola, chilla, träffa vänner på stranden, gå med lättklädda kläder och mysa vid antingen elden på kvällen eller festligheter med dom man tycker om allra mest!
Men ändå längtar jag så himla mycket efter vintern, snö, varma kläder, slalom och varm choklad.
Och förhoppningsvis i april ska jag till thailand med mina fina kusiner och eventuellt en till familj, hotellet är bokat men nu väntar vi på flygbiljetterna! Det ska bli så kul att komma iväg med Maja, för dom få gångerna vi är så har vi oftast riktigt roligt!

10:23

Kategori: MIN VARDAG

Frukost på sängen hade suttit väldigt bra idag!
Den här morgonen var ingen bra morgon.. Jag vaknade och ville verkligen inte gå upp ur sängen. Det var iskallt i huset och i sängen hade jag en varm Petrus som låg kvar och sov. Nu är jag i alla fall i skolan och har matte men blev precis klar med veckans tal så nu ska jag börja med nästa veckas. Efter skolan ska jag träffa Henrik. Fick skjuts av han till skolan imorse hur skönt som helst! Nu ska jag plugga vidare så hörs vi senare!

21:41

Kategori: MIN VARDAG


Nu ska jag strax krypa ner i sängen med den jag gillar allra mest! Mys. Sitter och kollar på EMA nu med pappa och Petrus. Imorgon börjar jag skolan nio så jag hör av mig då, godnatt!

18:28

Kategori: MIN VARDAG

Hejhopp! Idag vid tolv åkte jag och Wictoria till sjukhuset och hälsade på Sara. Hoppas hon blir frisk snart! Efter det gick vi ner på stan och vidare till dansen. Nu är jag hemma och ska söndagsmysa med Petrus. Kram

00:35

Kategori: MIN VARDAG

Hallå! Jag är så jävla trött så ni förstår inte. Wictoria kom hit i alla fall och vi kollade på så mycket bättre, senare gick vi till Petrus för att sedan sätta oss och snacka om massa allmänt. Det är så himla bra att Wictoria gillar Petrus så mycket som hon gör, allt är så jävla lätt då. Det är dom ända jag säger allt till! Imorgon ska det dansas, dock med söndagsgruppen som jag inte tycker så mycket om, danserna är inte alls roliga.. Jaja, kram och godnatt!

19:26

Kategori: MITT HJÄRTA

Du kommer aldrig förstå..
Hur jävla mycket jag älskar dig! ♥

17:23

Kategori: MIN VARDAG

Hej! Har precis kommit till mormor och morfar efter ett besök hos gammelmormors grav och en sväng på stan, eller ja på stadium eftersom pappa skulle köpa slalom saker, så nu har även han en hel utrustning. Så vinter ska vi se till att åka riktigt mycket, för det är verkligen något jag tycker riktigt mycket om! Vi var inne på stadium... Kan ni gissa? Jag dog nästan när vi var där, men i alla fall så var det cirka 2 timmar, om jag ska vara ärlig så var det 1 timme och 50 minuter. Haha jaja, slut tjatat om det. Fick i alla fall en bok av mamma fast det var inte vilken bok som helst utan Elsas värld. Som jag har väntat på den, tänkte vänta på att köpa den när den kom ut i pocket men mamma var snäll och köpa den nu! Nu har jag precis bakat pizza åt familjen+mormor och morfar. Mycket bakande av pizza nu, 4 gånger sammanlagt på hela lovet, jag har nästan tröttnat. Ikväll kanske jag ska träffa Wictoria igen, vi får se. Kram

00:33

Kategori: MIN VARDAG


Åh, gud vad trött jag är. Mina ögon orkar inte mer nu, vill att min prins ska komma så vi kan krypa ner och gosa! Men icke, och inte får jag tag på honom heller... Så jag tror faktiskt att jag lägger mig nu. Imorgon kommer det bli en dålig bloggdag igen! För jag ska till stan för att mysa med familjen och besöka Doris grav! Men som sagt godnatt för idag, så hörs vi imorgon mina fina läsare!

23:40

Kategori: ÖVRIGT


Vet ni en sak? När jag lyssnar på låtar är nästan det ända jag bryr mig om texten. I vissa låtar finns det så jäkla fina budskap. Så ni förstår nog när jag säger att mina absoluta favorit artister är Håkan Hellström, Lars Winnerbäck och Oskar Linnros. Håkan och Lars har ju hängt med riktigt länge. Det är till och med så att jag har lyssnat på Lars så länge jag kan minnas, eftersom mamma och pappa har lyssnat på honom från att han kom ut med sin första skiva, så det förklarar en hel del faktiskt.
Oskar blev nog min favorit någongång i våras, och nu har jag en till favorit kan man säga!
Daniel Adams-Ray, han kommer nog inte hänga kvar som Lars och Håkan. Men just nu älskar jag honom!
Här hittar ni hans nya album som får ett stort +

22:03

Kategori: MIN VARDAG


Hej och förlåt för min super dåliga uppdatering! Ska försöka bättra mig när lovet är över. Såg precis att jag blev en av vinnarna i Sara's tävling, roligt!! Vi kunde aldrig bestämma oss om vi skulle åka till Stockholm eller Uppsala men tillslut vart det Uppsala, köpte tre par byxor och ett par skor! Skulle kunna lägga ut det på bloggen? Eller vad tycker ni? Nu är jag i alla fall hemma hos Wictoria och vi har precis bastat! Nu ska vi bara mysa och runt elva far jag hemmåt och väntar på min Pojke som är på festligheter! Kram 

00:18

Kategori: MIN VARDAG

Min söta prins!
Bion vi såg var inte alls så bra som vi trodde, men mysigt var det i alla fall. Nu är jag så trött att man ögon kommer slockna när som helst, men först tänkte jag bara berätta att imorgon ska jag åka och shoppa i antingen Uppsala eller Stockholm med mamma, pappa och Moa. Kram och godnatt!

16:56

Kategori: MIN VARDAG

Hemma! Eller jag har egentligen varit hemma sen igår kväll men har inte haft någon vidare lust att slänga mig på datan det första jag gjorde när jag kom hem. Petrus sov här inatt, och idag har vi bara tagit det lugnt. Kollade nyss på Inception, ganska knasig men ändå gillade jag den super mycket! Nu har Petrus precis lämnat mig och jag ska snart börja fixa mig, för ikväll ska jag äntligen få träffa Wictoria! Har inte träffat henne på en hel vecka. Det är tänkt att vi ska bege oss in mot stan för lite biomys! Vi hörs senare.