idasiirtola

30 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT


igår var en jävligt rolig kväll, fan vad vi dansade. somnade vid fyra och är uppppe nu jag är TRÖTT som en apa!
iallafall så har vi besök nu, ska äta lite sen åker jag in till stan och handlar det sista till nyår och sooolar. pusss

29 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

inatt sov jag hos min älskling, kom hem vid sex och nu håller jag på att fixa mig ska nämligen ut och skaka rumpaaaa med elida! som en förfest innan nyår eller något sånt. haha! pussss

28 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT


åh man blir ju käääär i lillpojken. såå söt.

igår var jag i uppsala och shoppa och idag blev det sthlm med johanna.
har inte så mycket att berätta. vi höööörs

NATTHUMOR

Kategori: ÖVRIGT

26 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

efter bion igår så åkte jag hem till lina och pratade lite med lina maja tyra petrus och otto vid halv två gick jag och petrus hem till mig och sooov. vaknade vid elva idag då kollade vi på nya wallander filmen-skytten den var braaaaaaa! petrus åkte hem vid halv sex och jag åkte till lina för filmkväll med några brudar. sitter just nu och kollar på en jätte läskig film och lina gör den inte precis mindre läskig eftersom hon sitter och skriker så jag skiter på mig!

25 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

jag orkar faktiskt inte lägga in några bilder ifrån igår. det var i alla fall hur mysigt som helst!
idag på förmiddagen åkte vi till stan och åt julmat igen, det ända jag tycker är om är mormor's kötbullar och potatis. men det satt fint i magen. nu tror jag att jag och johanna ska hitta på något, för ikväll ska vi kolla på götakanal 3. woho!

23 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

min babyboy sov hos mig inatt, vid tre tiden åkte familjen in till mormor och morfar i stan. sitter just nu och äter julskinka och kollar på bingolotto. tidigare har jag solat solarium, bastat, ätit massor med knäck och duschat! har även öppnat några julklappar. en klänning som jag ska ha imorgon två linnen, trosor och sminkborttagning. alltid härligt med julklappar så här dagen före. hihi. snart ska vi nog sova förstår inte riktigt hur jag, mamma, moa, pappa, mormor och morfar ska få plats i två dubbelsängar.. hade hellre legat och gosat med min bebis inatt igen! och nej jag har ingen julkänsla alls, det suger! julen var så mycket bättre när man var mindre, nu tycker jag nästan att julen är överskattad nu. fast det blir nog mysigt imorgon ändå. vid ett tiden kommer kusinerna hit på mammas sida och vi firar jul med dom! sen på kvällen åker vi hem till mina andra kusiner och firar jul med släkten på pappas sida. jaja, nu ska jag kolla vidare på bingolotto. goooooodjul!

22 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

21 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

nu sitter jag här i min ensamhet och äter godis, i frysen väntar två stoooora ben&jerrys på mig som jag ska äta upp samtidigt som jag kollar på ankan's program. okej inte båda två men en halv i alla fall. imorgon är det sista dagen i skolan på två veckor. gud vad mycket det har varit i skolan dom senaste två veckorna, ibland önskar jag att jag inte var med i elevrådet och skolif men det är ändå jävligt roligt. imorgon är det skolavslutning och dans runt granen plus att det är dragkamp för alla nior. våran klass kommer att förlora riktigt stort! satt inne och kolla på saras och min blogg idag. gud vad roligt det är att kolla i arkivet, kollade på massa bilder sen i somras gud vad jag saknar sommaren! bruna ben,långa nätter, grillat,bada,sola,chilla och massa äventyr! ikväll ska jag kolla på paradise sen prata med älskling i telefonen. puss

20 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT


igår åkte jag in till stan med maja moa och elin vi köpte lite julklappar, eller försökte i alla fall. vid sex tiden gick vi till jansson's och åt middag,pratade och julbakade massor med olika godisar! efter det så åkte jag hem till min favoritpojke. vaknade vid halv ett idag och vid fyra tiden åkte jag och firade wickan med laid och märta vi fetta i oss tårta och skapligt mycket bullar! så nu håller min mage på att spricka. nu ska jag snart kolla på tv och duscha, imorgon har vi fotbolls/innebandytunering hela dagen på skolan. ska dömma fotboll haha jag kommer att dö. plus att jag måste vara på skolan halv åtta imorgon åh jag som brukar gå upp då..

18 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

försöker hålla ögonen öppna. är trött som en padda. ska nog sova nu. aa fast nää. stan med maja imorgon. måste hitta sista klapparna. godnatt.

18 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

imorse när jag vaknade kände jag mig riktigt sjuk,nu fyra timmar senare sitter jag här helt rastlös, känner mig inte sjuk alls bara lite snorig. ringde mormor nyss och pratade med henne hon berättade att det stog på hennes data att det var tjugo minus där vid åttan tiden imorse höhö jag skulle ha dött om jag gick ut!
jaja, vad händer idag då? jag vet faktiskt inte hoppas att jag orkar åka pulka med massa folk ikväll. annars kommer jag dö av att bara sitta inne! förövrigt stör jag mig på att mtv spelar samma låtar hundra gånger per timme. nej då men agnes nya jävla låt har varit tre gånger på en kvart! haha jag skojar inte. plus att jag stör mig på att nästan alla får lov idag men inte vi nej nej vi får det på tisdag. två jävla dagar innan julafton.

17 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

sitter i skolan och kollar på massa sex-forum haha, har no och snart har vi tyska då ska vi bakaaaa sen slutar vi då ska jag vara med älskling!

16 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

direkt när jag och elin kom hem somnade vi i soffan och sov till halv sex, sen tog vi en långpromenad med ellabella. nu är det bara två "riktiga" skoldagar kvar fysjutton vad skönt. men jag tror jag håller på att bli sjuk, inte så konstigt eftersom man blir bombad med snö i skolan. jag måste ut och springa imorgon eller så tar jag det i helgen det kanske är lite för halt för det nu. nu ska jag ringa min bebis sen soooova wihoo

16 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

sitter i datasalen med klassen nu, snart slutar vi då ska jag och elin hem till mig och mysa! fan vad segt den här dagen har gått. nu är det bara 8 dagar kvar tills julafton åtta shitpomfritt! idag har jag eric och våran lärare sofie gjort snöänglar och haft snökrig höhö fyfan vad det är roooligt med snnöööööö man blir som en liten barnunge igen! plus att jag är jätte sugen på ben&jerrys och rosagodisar. jag ska nog önska mig rosagodisarna i julklapp av moa haha nej nu slutar viiii tjoooohooo

15 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

wihhooo jag vill ha mera snö, fan vad glad jag blir! förutom att man blir övertäckt med snö i skolan..
nu vill jag till fjällen åka slalom och skoter gud vad härligt. idag har jag bara tagit det lungt men nu snart ska jag till älskling, kände att jag saknade honom så mycket. i helgen måste jag åka och handla julklappar har jätte dåligt med pengar så nu får jag försöka handla lite smart, haha.
jaja vi hööörs

14 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

lucian gick fin fint! den här veckan kommer gå skit fort, har faktiskt ingenting att plugga, på hela veckan. hur skönt är inte det? nu ska jag ner på stan och lämna tillbaka petrus julklapp blev inte riktigt nöööjd haha! sen ska jag hinna sola och duscha innan jag åker hem igen, stress

update 19.45: har fixat en ny julklapp åt min baby, kom precis upp ur solariumet och nu väntar dusch och ullared, sista avsnittet idag. sen tar jag en buss hem vid nio tiden!

JULGRANEN ÄR KLÄDD!

Kategori: ÖVRIGT

13 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

världens mysigaste söndag, älskling och jag låg kvar i sängen till klockan sex ååh han är bäst min petrus!
snart måndag gud vad skönt, inte långt kvar till lov nu. imorgon är det lucia på skolan och jag är såååååhär nervös. fast det kommer nog gå bra! nu ska jag kolla på någon bra film och äta godis mumsssss

YYYYYES

Kategori: ÖVRIGT

tack matilda. wiiho nu är jag glad! bloggen är fiiiixad och snart kommer älskling hit. pusssss

12 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

på förmiddagen var jag mamma pappa mormor och morfar ute och åt. senare nu på eftermiddagen åkte jag till furuviks julmarknad, super skönt att det har kommit lite snö i alla fall men jag vi haaaaaaaa mycket mer! just ja, idag skulle jag handla julklappar också men det slutade med att jag kom hem med en liten del av älsklings  present och bara saker till mig själv! kvällen ska spenderas med älskling, om han vaknar någon gång!!
saknar dansen jätte mycket, vill att den ska börja igen. nu ska jag börja dansa två gånger i veckan så nu är jag väldigt HAPPY! plus att någon måste hjälpa mig med bloggen just nu är den cp. matilda du kanske har lust att hjälpa mig?

två bilder från idag:

10 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

hejhopp. skolan var helt okej, fick vg på mitt fysik prov det är toppen! efter skolan åkte jag till konfagänget och hade maskerad som avslutning på den här terminen, sprang runt där med svarta fräknar en klänning och ett par svarta lillamy stövlar! bilderna kommer nog upp imorgon när jag fått dom av matilda. imorgon ska jag vara med johanna= stan och shopppppa, wihoo. plus att hela min klass har sovmorgon imorgon utom jag och elin så jävla typiskt! åh vad arg jag blir. nu ska jag kolla på tv tjooooohejs

KUL ATT DET BARA ÄR EN JÄVLA MASSA FEL PÅ MIN BLOGG. HJÄLP MIG NÅGON!!!!!!!!!!!!!

9 DECEMBER

Kategori: ÖVRIGT

nu är jag tillbaka i den underbara bloggvärlden. HAHA.
nej men nu ska jag faktiskt försöka vara mer seriös, eller lite i alla fall.
just nu ser bloggen väldigt tråkig ut men eftersom lilla jag är så dålig på det här med designer så får det vara såhär ett litet tag till! om det finns någon som har lust att hjälpa mig med lite saker så får ni säga till! kan ju behövas. idag var dagen inte den bästa men den rullade på rätt bra ändå, imorse försov både jag och elin mig.. förstår inte hur man lyckas pricka in precis samma dag. senare nu på kvällen har jag och wictoria varit på thorén och kikat, men det lutar fortfarande mot stylist! imorgon är det någon maskerad med konfagänget jag vet inte vad jag ska vara. sätter nog bara på mig en röd klänning och en bulle i håret, wippps så har vi lilla my!

update: maja & lina hjälpte mig med designen lite, så nu är jag glad. wihoo